Some nice words from our clients. The funds are strictly designed to help single-family homeowners retrofit their residences for safety purposes.
Anh Nguyễn Đức Trung – Quận Bình Thạnh Doanh nhân

Chúng tôi đã làm việc với Đan Nhân một thời gian dài và cảm nhận được sự nhiệt tình và thiện chí phục vụ khách hàng của đội ngũ nhân viên tại đây. Đan Nhân là công ty đáng tin cậy cho các đối tác và khách hàng.

Chị Hồng Quế Giáo Viên

Những gì mà tôi được trải nghiệm cùng đội ngũ của Đan Nhân Land luôn khiến tôi cảm thấy thú vị và bất ngờ với sự sáng tạo trong công việc và sự tận tâm từ đội ngũ ban lãnh đạo và toàn thể nhân viên tại đây. Tôi hoàn toàn yên tâm khi kí gửi bất động sản tại công ty này.

Joseph Ryan Designer

We can’t recommend Ms Phuong strongly enough. They were friendly, professional and approachable from the minute we called asking for an appraisal right until completion. As first time sellers they made the process fast and simple, any questions we had they were happy to answer. When the process was getting slowed down by unresponsive solicitors, they chased and chased to make sure we completed in the timescale that we required. We would like to thank the whole team and would recommend Ms Phuong to anyone thinking of selling.

Contact Me on Zalo